#292 – Route 66 Google PageSpeed module messes up CComment commenting module

Status: Closed - Category: Route 66
I use the latest version of every add-on. Since the end of November I had a problem with CComment comments (from CompoJoom) not showing up, and the template being messed up. I tried to find the problem, and the problem disappeared when I switched off the Google Pagespeed part. I think it tries to clean up the scripts, but messes them up instead.
Hi,

Do you get any errors in the console?
 
It said this:
'System - Route 66' and 'System - Route 66 Google PageSpeed' plugins should be ordered last at the plugin manager! Please re-order those plugins at the plugin manager.

I rearranged it, but if I switch on either Optimize JavaScript or Optimize CSS, it messes up the scripts.
I've checked it with CComment and JComments too. The JComments just doesn't show the comments, CComments also messes up the template.
I meant the browser console, but it's ok. Create a new private ticket including administrator credentials so I can have a look. Also include a link to the page with the issue.

Regards
 
This ticket is closed, therefore read-only. You can no longer reply to it. If you need to provide more information, please open a new ticket and mention this ticket's number.

 

Note: An active subscription is required in order to get support for our paid extensions. For our free extensions, if you don't have an account, register and then submit your support request.  In case you just want to ask a question, you can also use the contact form .

Firecoders
Are you using our extensions? Please post a review at the Joomla extensions directory!
Post a review
Follow us in Facebook to get the latest news and updates about our extensions!
Facebook
Follow us in Twitter to get the latest news and updates about our extensions!
Twitter